Logistiek

Een logistiek medewerker die ook graag zijn handen uit de mouwen steekt, dat is de gene die wij zoeken. Je hebt kennis van zaken weet hoe het logistieke proces in elkaar steekt maar vindt het ook geen probleem wat magazijn werkzaamheden uit te voeren en zo voor een nette, geordende werkplek te zorgen.

Bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hard werkende, ervaren logistiek/ magazijn medewerker die weet van aanpakken. Jij zorgt ’s morgens ervoor dat je collega’s op tijd, met de juiste lading kunnen vertrekken naar de klus, ’s middags kan het zomaar zijn dat collega’s lading terug komt en moet worden uitgeladen en opgeruimd. Het kan ook zijn dat er een kleine reparatie nodig is aan het product ook hiervoor zorg jij voor.

Je werkt in een klein team in een loods in de regio Rotterdam, je weet hoe je moet omgaan met een heftruck en hebt hier dan ook de nodigde certificaten voor. Als je dit niet hebt, maar je toch geroepen voelt voor deze functie? SCHOTGROEP staat open om samen met jou de mogelijkheden te bekijken en wellicht jou de benodigde cursus te laten volgen.

Binnen de branch logistiek is het vaak wenselijk dat je beschikt over een VCA diploma. Hiermee toon je namelijk aan dat je met de aandacht op veiligheid, gezondheid en volgens de regels jou werk kan uitvoeren.

Ben je geïnteresseerd in een vacature in de logistiek? En wil jij logistiek medewerker bij Schotgroep worden? Neem dan zeker eens een kijkje op www.werkenbijschotgroep.nl